Specialisatie & Sectoren

Vaktechnisch personeel

Vaktechnisch personeel

De arbeidsmarkt heeft een grote behoefte aan vaktechnisch personeel. Goed opgeleide vakmensen die gevoel hebben voor techniek en hier een tijdelijke baan in zoeken. Vaktechnisch personeel dat bereid is hun kennis te investeren in een topproduct en trots is op hun vakkunde en technische vaardigheden. Impact-HR wil zeer doelgericht werven in deze branche. We zijn voortdurend bezig om samen met onze klanten uit te zoeken waaraan er behoefte bestaat. Welke soort vakmensen zoekt het bedrijfsleven en hoe kunnen wij zoveel mogelijk aan deze specifieke vraag voldoen? Impact-HR levert flexibel maatwerk perfect afgestemd op uw bedrijfsprocessen.


Schoonmaak personeel

Schoonmaak personeel

Schoonmaakwerk is bij een bepaalde groep uitzendkrachten populair. Vaak zijn de uren in de ochtend of avond in te vullen en dat is meestal goed te combineren met andere activiteiten overdag. Voor schoonmaken komen een no-nonsense mentaliteit en het willen oprollen van de mouwen goed van pas. Hard en structureel willen werken is een van de eerste vereisten voor schoonmaakwerk. Impact-HR selecteert mensen die van aanpakken houden en graag in deze branche aan het werk willen. De schoonmaakbranche wordt meer en meer een vak van specialisten. Goed opgeleid personeel in de schoonmaak is trots op wat ze presteren. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is ons een genoegen om deze schoonmaaktoppers bij u te introduceren.


Productie en Logistiek

Productie en Logistiek

Bedrijven hebben behoefte aan een constant productieproces. Ook bij ziekte, piekmomenten of onverwachte orders moet de productie doorgang vinden. Impact-HR werft in deze sectoren zeer intensief. Wij zijn in staat goed opgeleid en gemotiveerd personeel aan te bieden die speciaal in de productie en logistiek aan de slag wil. Gemotiveerde mensen die meedenken en het werk zien. Aanpakkers die niet op een uurtje meer of minder kijken; als het resultaat maar goed is. Meedenken met de klant en met de werkgever. Afspraken nakomen en de uit te voeren taken secuur afwerken. Impact-HR onderzoekt bij sollicitanten of zij over deze eigenschappen beschikken alvorens hen bij u voor te stellen.


Arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten

Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar goed personeel, kijken we ook graag over onze landsgrenzen heen. Zo werven wij ook werknemers die niet in Nederland wonen. Impact-HR werft uitsluitend capabel personeel waarmee duidelijke communicatie mogelijk is. Ons internationale netwerk is zeer uitgebreid, vooral in Polen en de Baltische Staten . Vanzelfsprekend zijn dit gemotiveerde mensen die graag voor u aan het werk gaan.

Omdat we veel ervaring hebben met het bemiddelen van flexwerk voor arbeidsmigranten ontzorgen we deze groep werknemers zoveel mogelijk. We geven onder andere uitleg over wonen en werken in Nederland, de cao’s, de wet- en regelgeving en bieden een zorgverzekering aan. We kunnen natuurlijk ook zorgen voor gecertificeerde huisvesting. Een nette en comfortabele plaats om buiten werktijd plezierig te verblijven. Ook het vervoer van en naar de werkplek neemt impact-HR, indien nodig, graag voor haar rekening.


Hostessen

Hostessen

De representatieve hosts en hostessen van impact-HR zijn uw (en ons) visitekaartje op uw event. Ze zijn het energieke en professionele gezicht van uw organisatie die tot in de puntjes worden voorbereid op de werkzaamheden zodat uw gasten perfect worden ontvangen en eventueel kunnen worden voorgelicht over uw product of dienst. Onze hosts en hostessen nemen het werk op een plezierige manier heel serieus en bezorgen uw gasten een evenement waar ze ook met een warm gevoel weer naar huis gaan. De hosts en hostessen moeten perfect aansluiten bij uw product of dienst. Daarom is de selectie en begeleiding bij ons altijd maatwerk!


Tijdelijke werknemers

Tijdelijke werknemers

Vakanties, ziekte, verloven en andere absenties kunnen ervoor zorgen dat u plotseling geconfronteerd wordt met een nijpend personeelstekort. Speciaal voor deze situaties heeft Impact HR een behoorlijk bestand tijdelijke werknemers. Werknemers die met alle plezier voor korte tijd aan de slag willen en direct beschikbaar zijn. Of personen die tussen twee banen in zitten en graag tijdelijk werk willen verrichten. Misschien om een carrièreswitch te maken en ervaring op te doen in een andere job of branche. Impact-HR levert op dit terrein dan ook een bijzondere flexibele dienstverlening. Zodra u behoefte heeft aan tijdelijk personeel, op welk gebied dan ook, gaan wij op zoek naar de perfecte match. Een tijdelijke kracht die naadloos in uw bedrijfsstructuur past. Met de vaardigheden waar u behoefte aan heeft.


Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (Social return)

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (Social return)

Een groep werknemers die zeer gemotiveerd, enthousiast en ambitieus is. Deze personen willen erg graag werken maar krijgen vaak niet de kans opnieuw tot de arbeidsmarkt toe te treden. Het is een groep met een groot potentieel. Ervaren medewerkers die met hun ervaring en sociale vaardigheden een behoorlijke boost kunnen geven aan uw bedrijf. Ook voor tijdelijke projecten kunnen zij een enorm verschil in kwaliteit maken. Impact-HR is ervan overtuigd dat dit een werknemersgroep is die een positieve bijdrage levert aan de arbeidsmarkt en interessant is voor werkgevers. Wij willen deze buitengewone uitzendkrachten graag bij u komen voordragen om uw onderneming voor korte- of langere tijd te komen ondersteunen.